MUDr. Přemysl Sobotka

senátor v letech 1996-2016
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,36. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.01.2013 23:06:20 - Pavel2

Do žita flintu neházím

Vážím si vás,pane doktore, ale bylo více než jasné, že strana ODS (kterou volím od jejího založení)neměla šanci dostat svého kandidáta na na první a druhé místo.Z toho důvodu jsem zvolil ministra zahraničí této vlády,aby pravice měla šanci mít prezidenta.Doufám že to dobře dopadne a věřte mi, že nadále budu vaším příznivcem a voličem ODS.Beneš Pavel Č.B.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.02.2013 10:46:17 - MUDr. Přemysl Sobotka
 Děkuji vám za vaší otevřenost. Já flintu do žita neházím. Jsem přesvědčen, že jsem nabízel srozumitelnou politiku, korektní přístup a konsenzuální myšlení. Zvítězily poněkud jiné hodnoty, i za přispění médií. Na mé porážce se podílela i svým způsobem neosobní, chladná a spíše formální kampaň, mě se nepodařilo své příznivce mobilizovat. Nebo šli cestou jako vy.Život, ani ten můj politický nekončí, dál budu usilovat prosazovat v politice své zásady a své hodnoty, jen je potřeba přehodnotit určité přístupy. Na tom právě pracuji.