Ing. Jiří Paroubek

Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,48. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.01.2013 9:51:15 - občan-tazatel

Je to neslýchané soudní rozhodnutí

Pane Paroubek, prý jste urazil novináře z toho, že je úplatný a dostal jste za to od soudu pokutu. Co na to rozhodnutí říkáte? Porovnal jsem ty články, toho redaktora i váš, a spíš bych řekl, že máte pravdu, protože jste vládu fakt nepodpořil, což se ukazuje. Tak by mě zajímal váš názor. Děkuji za odpověď. František Strnad, Ostrava

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.01.2013 12:22:20 - Ing. Jiří Paroubek
Nedávno jsem se dozvěděl z rozsudku ústeckého krajského soudu, že je možné mě beztrestně přirovnávat k L. Berijovi a urážet mne. Prý se dá jistá podobnost s ním nalézt… Teď mé důrazné ohrazení vůči redaktoru Práva Ovčáčkovi, který v záchvatu bájné a přitom promyšlené lhavotsi zhruba před půl rokem tvrdil, že se chystám podporovat vládu, soudkyně Městského soudu v Praze kvalifikovala tak, že jsem povinen se omluvit, zaplatit pokutu 50 tisíc korun, náklady řízení a ještě zveřejnit omluvu nejen na stránkách serveru VašeVěc.cz (kde jsem článek zveřejnil), ale dokonce na stránkách Práva. Cílem je nepochybně poškodit mne co nejvíce finančně i společensky. Rozhodně jde o to mě otrávit. Soudcovská mafie se nesporně činí. Jde nepochybně o pokus o mé zastrašení, jako opozičního poslance, jehož vystupování je nepříjemné vládě. Můj právní zástupce dostal pokyn, aby se poté co obdrží rozsudek, neprodleně odvolal. Za rok, který uplynul od Ovčáčkova vyjádření, jsem v žádné politicky významné věci vládu nepodpořil. V nejbližších dnech odešlu Anesty International do Londýna (posílat to pražské pobočce by bylo zbytečné) dopis, abych ukázal, dva příklady rozhodnutí zmanipulovaných soudů ve svém případě. Předpokládám, že česká média se budou věnovat raději (údajně) nespravedlivým soudům v cizích zemích, nežli by se věnovala osobnostním a politickým právům občana – opozičního politika. A chci dodat, že pokud se nedomohu spravedlnosti u českých soudů, půjdu se svou pří až před Evropský soud pro lidská práva.