Miloš Vystrčil

PROFIL NENÍ POUŽÍVÁN.Případné dotazy na kontakty v Detailech
  • ODS
  • Jihlava
  • předseda Senátu
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

31.01.2013 10:08:14 - masa

Jazyky a televize

Dobrý den, to zní úžasně, že by byl program, který by vzdělával v cizím jazyce a vysílal zde filmy (i když bych zvolil možnost titulků v cizím i českém jazyce pro začátečníky-měli by vědět o čem film pořad je a ne každý je talent, aby jazyk zvládal ihned poslechově i v mluveném projevu. Navíc u aj se vše jinak píše a jinak vyslovuje). Proč se o to nezasazujete i nyní? Neuvažujete o nějaké petici? Vždyť česká televize je veřejnoprávní a mohla by tam být šance. A zkoušel jste návrh předložit v Senátu či PS? Kdy a s jakou odezvou jste se setkal? Velice mě to zajímá, protože si myslím, že by to hodně pomohlo-takhle je spousta lidí odkázána na nelegální stahování…

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

31.01.2013 19:18:00 - Miloš Vystrčil

Hned na začátku v reakci na Váš komentář, ano, tak jsem to přesně myslel, samozřejmě se v mém návrhu počítá, že by bylo možné si u nedabovaných filmů apod. pustit titulky, třeba i oboje.

Nyní k tomu, proč se nesnažím to prosadit. Divil byste se, ale zdaleka ne všechny reakce jsou (byly) stejně nadšené jako ta Vaše. Samozřejmě z různých důvodů. Ale motivoval jste mě a zkusím se ve zbytcích svého času o věc opět více zajímat. Nic, prosím, ale neslibuji. Opravdu nejsem na jazykové vzdělávání expert a všichni nemůžeme dělat všechno. :-).

Mějte se pěkně.

Miloš Vystrčil