Doc. MUDr. Milada Emmerová, CSc.

  • Plzeňský kraj
  • krajská zastupitelka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.02.2013 9:17:19 - veronika.cihelková

odpověď na dotaz

Paní senátorko četla jsem vaši poslední odpověď a zajímalo by, kde vám osobně se zatím působí lépe? Uvádíte také, že senát je již nyní důležitý, nemyslíte si ale, že je velká nevýhoda senátu, že ho může PS vždy přehlasovat? A navíc se podle mě často stává, že (a to bohužel i v senátu) jsou zákony, novely… zavrhovány vždy, pokud nepochází z jejich strany )nebo alespoň iniciativy). Nemyslíte? Mnohokrát děkuji za váš čas a odpověď.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.02.2013 15:47:29 - Doc. MUDr. Milada Emmerová, CSc.
Vážená paní,

Poslanecká sněmovna musí disponovat 101 hlasy, aby docílila odmítnutí senátní verze. V Senátu naopak pozoruji, že nezáleží tolik na stranické příslušnosti u předkladatelů návrhů, jako je tomu v poslanecké sněmovně. Činění senátu mi připadá zvláště v tomto volebním období daleko racionálnější a přitom kultivovanějším ve srovnání s PS. Svoji úlohu jistě sehrává osobnost a charisma předkladatele, neboť na těchto základech byl i do Senátu zvolen…

S pozdravem Milada Emmerová