MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA

originální osobnost, konečně,jako každý člověk
  • KDU-ČSL
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.02.2013 12:33:17 - Linda Švábová

Zprávy tam byly všechny od počátku devadesátých let

V OVM jste nedávno uvedl, že už mnoho a mnoho let zveřejňuje vaše strana své uzávěrky na internetu. Na webu KDU-ČSL jsou však zveřejněny výroční zprávy jen od roku 2009, ostatní nejsou veřejně dostupné jinde než v Parlamentní knihovně... Chci se tedy zeptat, považujete 3 roky za spousty let, nebo kde je pravda? Děkuji za odpověď

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.02.2013 8:16:25 - MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA
Dobrý den, ne, nelhal jsem. Zprávy tam byly všechny od počátku devadesátých let. Jenže pak byl změněn zákon a všechny zprávy, ve kterých byla uváděna rodná čísla a adresy dárců, musely být z internetu staženy z důvodu ochrany osobních dat. Takže tam nyní najdete jen ty nové, které už osobní data neobsahují. Přepisovat ty staré nemáme kapacitu, propustili jsme od roku 2010 plných 60% zaměstnanců a naši lidé nyní pracují přesčas každý den, jejich pracovní kapacitu vytíží plně administrativa voleb a nouzového provozu strany. Splatili jsme ale díky tomu dluh, který zanechalo minulé vedení strany.