MUDr. Jiří Koskuba

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,66. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.03.2011 21:25:39 - pavlína

ČSSD a koaliční 118

Pane poslanče, jako každý občan v republice jsem sledovala odcházení lékařů. Teď se o tom přestalo skoro mluvit, ale přece jenom, ten problém není vyřešený tím, že část zdravotníků dostane přidáno? Co bude dál? Má vaše strana připravenou nějakou koncepci rozvoje zdravotnictví? díky pavlína

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.03.2011 14:29:45 - MUDr. Jiří Koskuba
Vážená slečno (paní) Pavlíno, 
 má. S jejími zásadami se zájemce mohl a může seznámit ve volebním programu. ČSSD je však již druhé volební období v opozici.  Nyní dokonce za takové situace, kdy koaliční 118 v duchu bývalé neslavně vynuceně jednotné Národní fronty necítí potřebu s námi "z druhé strany fronty" o ničem jednat a naprosto veškeré naše návrhy zamítá. A to i takové, které kupř. VV měly ve svém volebním programu.
    Za této situace až hraničící s demokracií, se Vy voliči musíte smířit s faktem, že nejen pro zdravotnictví je určující jedině jejich cesta. A pan ministr Heger svůj nástin představil a ten byl Výborem pro zdravotnictví PS PČR projednán. Jistě jej na www-stránkách MZ najdete. V rámci mé slíbené upřímnosti a otevřenosti - netvrdím, že z mého pohledu jsou veškeré body nepřijatelné. 
 S pozdravem jk