Mgr. Vlasta Bohdalová

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.03.2011 8:47:38 - ali

SDŽ - platforma žen v ČSSD

Paní poslankyně, když se Vám podaří prosadit se do funkce místopředsedkyně strany, co budete a hlavně můžete měnit v politice strany, děkuji Ali

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.03.2011 12:51:19 - Mgr. Vlasta Bohdalová

Milá Ali,
      kdybych se  stala místopředsedkyní strany, chtěla bych  dosáhnout toho, aby ČSSD začala vnímat problémy svých voličů  opravdu podle toho, jak se opravdu v praxi projevují a ne přes anonymitu sociálních sítí. Chtěla bych pomoci v tom,aby náš program nebyl jen neskutečnou pohádkou, ale realistickým románem.
      V ČSSD je už od roku 1992 založena platforna žen - SDŽ, která se ve svém počátku věnovala školení žen a jejich přípravě ke vstupu do veřejného života, čerpala zkušenosti od žen ze zápodo a severoevrpských zemí, organizovala setkání komunálních političek. Opravdu pomohla mnoha ženám ke vstupu do politiky.. Později se z ní stala organizace, která fungovala při vnitrostanických obchodech jako zboží, které se dalo směnit za stranické posty. Dnes je to tak, že ženy sdružené v této organizaci ústy své předsedkyně hovoří o SDŽ jako o MY a o ČSSD jako  VY. Chtěla bych dosáhnout toho, abychom používali všichni členové, či sympatizanti pouze MY.

Vlasta Bohdalová