Jaroslav Foldyna

  • SPD
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,87. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.02.2013 10:39:45 - Filip Kotrba

Dusno ve straně

Hodně se spekuluje o tom, že je dusno ve straně, jak to vnímáte vy? Podle mě byste mohli vystupovat více jednotně a hlavně někteří by se mohli ušetřit ukvapeným výrokům, které straně škodí. Stranu také čeká v březnu sjezd, kde se bude volit předseda a místopředsedové. Mohu se zeptat, a jaké vedení byste preferoval vy?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

18.02.2013 10:45:19 - Jaroslav Foldyna

Vážený pane Kotrbo,

v sociální demokracii není ani tak dusno, jako je to přání některých politických protivníků a médií. Ze Sjezdu bych si přál, aby vzešel předseda s co nejsilnějším mandátem a byli výrazně obměněni místopředsedové tak, aby ČSSD měla zastoupení, které reprezentuje více razantní levicovou alternativu. Nemáme-li Fica, mějme "ficovský" srozumitelný program obsahující zdanění dividend, striktní oddělení veřejné zdravotní péče od privátní, více progresivní prvky v oblasti daňové politiky, zrušení soukromých exekutorů a jejich přechod pod státní zastupitelství nebo soud, přehodnocení oprávnění nárůstu cen energií a další věci, které se bezprostředně dotýkají všech voličů a občanů ČR.

S pozdravem

Jaroslav Foldyna