JUDr. Vít Bárta

  • VV
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,33. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.02.2013 16:55:27 - Boris4578

Dobrý den

Na co si pořád hrajete, lidé Vás nemají rádi a nechtějí o Vás slyšet. Vaše sektostrana na co sáhla tam 100 let tráva neporoste. Zavedli jste do politiky takové zlotřilosti, která tam doposud chyběly - fízlování, špiclování,neprofesionalitu. Vaší poslanci hlasují v PS za své kolegy, kteří nejsou přítomní viz. naprosto neschopné svazačka Drastichová, Vaše financování je jedna velká pračka peněz s kouzelníkem Babákem aigelitkami, Vaše úplatkové půjčky jsou už dnes fenomenem korupce VV, no to tady ještě chybělo. Doprava, kterou jste vedl no hrůza i ta čočka prý stála za prd, Johnovo vnitro naprostá decimace bezpečnosti v ČR, Dobešovo školství, soudruh Nejedlý by se mohl učit diletantismu, Jankovský a Peake to ani nebudu raději komentovat. Zabalte to, jděte si poplakat do fízkovské společnosti MARK 2 (ABL) a už se prosím nikdy nepokoušejte dělat politiku, to se k bláznům a amaterům skutečně nehodí. Co jste s dinosaury předvedli během 2 let, nedá dohromady nikdo za 100 let. Apropo, Vaší ministři ve vládě zvedli ruku pro církevní restituce, tak nemylte lidi, jste strůjci všeho neštěstí v této zemi. Neděkujeme odejděte.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.02.2013 16:30:05 - JUDr. Vít Bárta
Vyberu si například jednu věc, o které píšete, například mé působení na MD. Během půl roku, co jsem tam působil, jsem občanům ušetřil 7 mld Kč, stavby na silnicích jsem zlevnil o 2,5%, stavby na železnici dokonce o 5%. Začal jsem se se stavebními firmami soudit o nekvalitně provedená díla. Je mi líto, že je pro Vás toto málo.
VB