Mgr. Stanislav Huml

Zemřel 28. prosince 2021
  • SOCDEM
  • Brandýs nad Labem-Stará Boleslav
  • zastupitel obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,98. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.02.2013 11:09:33 - jenin1962

psychotesty

d:jenin1962
Dotaz:Dobry den. Jedna se me o psychologicke vysetreni ridicu autobusu a nakladnich vozidel nad 7,5 tuny, kazdych pet let po dosazeni padesatky.Povazuji tato vysetreni za diskriminacni a ponizujici zkusenych ridicu,kteri jezdi bez nehod a problemu.Proc na toto vysetreni nechodi je ti co maji nehody a u ridicu MHD navic jen ti co nedokazi vyjit s cestujicimi? U nas v Brne to doslo dokonce tak daleko,ze ridic,ktery mel jit na psychotesty z obavy,ze prijde o praci, spachal sebevrazdu.Navic,kde je nejaka objektivita tohoto vysetreni.Podivate se spatne na psychologa a skoncil jste a ani nevite jak?Cely zivot jezdite bez problemu,bez nehod,tesite se na duchod a par let pred duchodem skoncite jenom proto,ze se pani psycholozce neco nelibilo.Neslo by tento paskvil v zakone zrusit?Silne pochybuji,ze neco podobneho maji i v jinych zemich sveta.A podobny nesmysl je i profesni osvedceni.To je neco jakoby vystudovyny stavar musel mit dalsi potvrzeni,ze muze stavet mosty.Vzdyt jsme celemu svetu pro smich.Dekuji za odpoved.Jan Zimmer Stamicova 1 Brno

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.02.2013 15:03:04 - Mgr. Stanislav Huml
Srovnávat profesionální řidiče, jště k tomu těžkých aut a autobusů s jinou profesí typu stavař nelze. Snad s piloty ltadel by srovnání tto profese snesla. Jde o činnost, kdy selhání znamná fatální ohrožení ostatních v okolí u řidičů autobusu i cestujících. Nejsme jediní, kdo služeb dopvních psychologů ze nzákona využívají a profesní osvědčení je celoevropský fenomén.