JUDr. Vít Bárta

  • VV
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,33. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.02.2013 17:26:42 - Boris4578

Tak Bárto, jednak LŽETE jako tiskař ale mimochodem, já jsem se ptal úplně naněco jiného, než vy jste odpověděl. Na nepříjemné otázky neodpovídáte???

Nějaká virtuální čísla, která opakujete imrvere dokola jako kolovrat, nikoho nezajímají, protože neustále lžete, jsou nevěrohodná a mimochodem podívejte se kolik dokázal ušetřit Kalousek a to jej nemám rád, v tom jste opravdu čučkař. I kdybyste s těmi čísla v rámci kapitol NEČAROVAL jako BABÁK, očemž pochybuji. Co vaších "jen" 10% provize ze státních zakázek pro VV alias ABL, taky chcete popřít, sám jste to řekl, vzpomeňte si kdy a kde, je to snadno dohledatelné, kdyžtak dám veřejně odkazy. Jo jo Guru Bárto, lidé nezapomínají. Takových štiplavých dotazů bude z mé strany opravdu na tomto serveru hodně, protože vy a VV nemáte právo být pol. stranou zakotvenou v demokratickém systému ČR, nejste demokratičtí a už vůbec ne čistí. Je třeba aby lidé nezapomínali na vaše sliby chyby o donosaurech a hlavně to, co jste nedokázali a co jste porušili, včetně všech špinavostí s úplatky, financování VV, podvody při hlasováni ve sněmovně, nahrávkami kde je jasné oč Vám jde...Podílelí jste se na vládě ,kde jste mimochodem nechali projít církevní restituce do PS a Vaši poslanci prohlasovali takové obludnosti, které jsou zradou na národě. Pane Bárto, my lidi nejsme naivní a nezapomínáme, ale nevím jak jste na tom Vy z VV.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.