Sociální demokracie

Svoboda, solidarita, spravedlnost.
  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.03.2013 12:19:45 - Řehoř

Buď es dáte dohromady se všemi na llevé straně,

nebo si budete držet takové tzv demokraty jako je Hašek a spol a čtěte pozorně je to kopie:"" Tento článek nepíši proto, abych se někomu zalíbil, nebo aby malý projekt získal více příznivců. Ne. Chci tímto krokem posunout hranici vnímání a pohledu na současný stav a potřeby nás všech. Pokud tedy vyjadřuji podporu KSČM, hledejte v tom záměr nejpodstatnější. Tím je společný a nekompromisní postoj společnosti vůči současným vlivům tvrdého kapitalismu a materialismu. Vlivům, které ničí planetu, kontinenty, unie, státy, města, obce, rodiny i jednotlivce. Vedoucí činitelé v ČR, EU, i dalších uskupeních už totiž zašli ve svém budování absolutního tržního prostředí příliš daleko. Už zanechme minulost blahé či neblahé paměti a spojme síly. Vytvořme konečně hybnou sílu nejen ekonomiky a politiky, ale celé společnosti pro zachování důstojného života občanů. Prosím, pochopte. Už žijeme v globálním světě. Dnes můžeme ovlivnit mnohé. Proto je načase vytvořit aktivní články spojující všechny iniciativy, fóra a hnutí ve prospěch společného cíle. Je potřebné odhodit své individuální pohnutky a napříč politickým a občanským spektrem rozprostřít produktivní odhodlání.

V KSČM již dávno nejsou lidé takoví, jak je popisuje současná mediální hustilka s podporou pravice a zaslepených, pomstychtivých antikomunistů. Jak je popisují učitelé už na základních školách a jaký obrázek se snaží lidem vnutit neobjektivní encyklopedie či učebnice. KSČM se za minulou pokřivenou rétoriku a činy vlády jedné strany omluvila a distancovala se od těchto fragmentů doby. Dnes je KSČM moderní demokratickou, levicovou, politickou stranou a ve svém programu a dlouhodobé vizi nemá jedinou zmínku o záměrech, jakými byly události v druhé polovině minulého století. Programovým cílem KSČM je socialismus a ten jak známo může existovat a fungovat na demokratických základech a to v souladu s listinou základních práv a svobod i mnohem lépe než systém současný! Ono jde totiž především o to, abychom se chovali jako lidi. Abychom byli tolerantní a věřili zásadám svobodné společnosti. A do té, ať se to někomu líbí nebo ne, komunisté patří! Mají nemalou podporu občanů. Jedná o třetí nejsilnější politický subjekt v České republice - to nelze přehlížet a nedemokraticky podkopávat.

Pokud nám skutečně záleží na budoucnosti, nemůžeme si dovolit držet se sukně minulosti-matky. Ani současného otce-úpadku. Tito plodí jen nenávist a stagnaci úplně všeho. Naše děti rostou. Pojďme pro ně konečně něco udělat. Jít příkladem. Ukázat, jak se dá odpouštět. Jak se má žít. Bez válek, stresu, mamonu. Je pravdou, že tento život nám již nikdo nevrátí. Kdo pochopil, uchopil samotnou podstatu. Tady nejde o kampaň, nebo propagaci KSČM či virtuálního projektu Futurum. V tuto chvíli jde o jasné vyjádření osobních názorů. Jde o ustálení mých postojů, odhodlání a vážně míněnou výzvu: Lidé, probuďte se konečně. Nesmíme se stát otroky tržního systému. Naše kultura, životy, práce, um. To vše nemůže být hodnoceno jako zboží určené kobchodování. Procitněme už. Prosím!
Jinak jste blázni pokud si mylsíte,že sami prorazíte,ale prosit komunisty o podporu to se nestydíte,že??To jste demokraté??Jste jen lidi co se honí za koryty a to bez ohledu co lidi chtějí.Styděl bych se za takovou podlou politiku a to nemluvím o tom,že třeba i ve vaší straně jsou lidé,kteří po r.89 převlékli dres a možná byli i oni ve vysokých funkcích,ale podle vás nejsou již v KSČm,ale těch si lidé váží víc ,protže se nemají za co stydět.


Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.