JUDr. Vít Bárta

  • VV
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,33. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.03.2013 21:58:10 - Řehoř

Dobrý den pane poslanče,

našel jsem tento článek.Co Vy na to??""Bude se dražit cca 800 položek, zejména elektronika, bílá technika, počítače, sportovní potřeby, kola, nábytek, vybavení domácnosti, stroje, nářadí, vozidla atd. za fantastické vyvolávací ceny,“ píše se na webu exekuce.cz JUDr. Tomáše Vrány z Přerova.

Soukromý exekutor Vrána na svých veřejných dražbách vybírá vstupné 30 Kč. Zato vám ale tento přerovský podnikatel a jeho lidé na každé dražbě, které se coby privilegovaný zástupce horních deseti tisíc zúčastníte, zajistí v čekyňském areálu exekučních skladů chutné pohoštění. Provozují také portál OK Dražby, kde můžete za zlomek ceny nakoupit nemovitosti zabavené nešťastným dlužníkům. Dražit můžete elektronicky, z tepla svého domova. Jen na tomto webu máte v tuto chvíli na výběr z pěti set domů a bytů.
a nevím zda je normální,že dluhy se prodávají za hranice našeho státu a nikde je nenajdete v rejstříku a tím následně pokud se prodá několikrát,tak z dluhu je opravdu nezaplatitelný dluh a je to na provaz:(

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.