ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,66. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.03.2013 9:34:20 - hanušová

Ne každý je příznivcem ODS a stejně tak jeho voličem

Zajímala by vaše reakce na uvedené body z vašeho volebního programu, kterým se vysmívá nějaký pan Mráz zde (na konci článku): http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/To-je-komedie-Zly-a-trochu-netradicni-vysmech-ODSce-267108 Jemu to přijde směšné, ale mě jako vašemu voliči smutné. Děkuji a přeji příjemné velikonoce

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

03.04.2013 13:27:07 - Lenka Kohoutová
Ne každý je příznivcem ODS a stejně tak jeho voličem. Každá politická strana vstupuje do voleb se svým programem, to do jaké míry dokáže svůj program prosazovat závisí na volebním výsledku dané politické strany. Pokud se politická strana sloučí do koaličního sdružení stran, které vládnou, pak se dohaduje koaliční smlouva, vládní programové prohlášení. Pak je samozřejmé, že ne každý vše prosadí, že ne každý bude mít možnost vše dodržet.
Agenda 2014 je jakýmsi souhrnem toho, co bychom chtěli dotáhnout do konce volebního období, kdy se snažíme o maximální možné dodržení koaliční smlouvy a zároveň chceme reagovat na současné problémy a na náš program. Pokud budu hovořit za svoji oblast, pak chceme, aby se udělal pořádek na MPSV, chceme jasně podpořit zaměstnanost, chceme tedy zastavit velký nárůst nezaměstnanosti.
Nejjednodušší je kritika bez politické angažovanosti, poradila bych panu Mrázovi, kterého neznám, aby šel aktivně politiku dělat, možná by pak poznal, že není všechno tak jednoduché.