RSDr. Vlastimil Balín

jednatel politického hnutí OMMO
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,51. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.04.2013 19:23:55 - Řehoř

Srovnat noty....

já nevím,ale vnitrostranické rozepře by se neměly řešit prostřednictvím tisku,ale byla to Vaše volba odejít ze strany,tak to tak berte.Víte můj názor je ten,že je to stejné jako když se lidé rozvedou a hází na sebe špínu a to není vskutku nějak slušné.Ale je to Váš způsob jednání,ale nechápu co tím chcete říci.Chcete být stejní jako jiné strany??

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.04.2013 21:06:32 - RSDr. Vlastimil Balín

Vážený, ačkoli mám ve zvyku odpovídat na všechny dotazy udělám nyní dopředu výjimku a na další dotazy, které by případně následovaly jako jakási polemika a jsouce iniciované jako by najednou a náhle nějakým anonymem a pokračující ve stejném duchu jako by neanonymem, se nikdo odpovědi na případně položenou otázku nedočká a bude se muset "vylít" jinde. Třeba k tomu může využít moje osobní kontakty nebo moje webové stránky, kde je anonymita zaručena, pokud jde ovšem o směr k dalším subjektům (k tazatelům nikoliv, s prominutím...).

Je třeba srovnat noty. Nejde o vnitrostranický spor, ale o prezentaci mých názorů na schyzofrenii, přetvářku a "balamucení" nejen členů KSČM, ale i dalších občanů, kteří defakto z jakési volební marnosti a touhy konečně naplnit svá očekávání, jdou za přeludem KSČM. Nejsem členem KSČM. Sám to konstatujete a najendou v rozporu s touto znalostí hovoříte o vnitrostranických sporech. Aprpós, víte, co je zajímavé, že po zveřejnění odpovědi na první dotaz, najednou šlo okamžitě na můj profil vložit další text, který ukazuje, proč KSČM kritizuji, a řekl bych, že ještě málo....ende!