Otto Chaloupka

  • Republika
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.05.2013 15:32:27 - lilie65

Odpověď na dotaz

Souhlasím s tím co říkáte o nepříspůsobivých myslím že dostávají vše nač si vzpomenou tomu já neříkám diskriminace ale podraz na nás ostatní já jsem bez práce už více jak čtyři roky a podle úřadu nemám na nic nárok to je myslím diskriminace člověka který v době kdy pracoval dával státu daně musím podotknout že jsem pracovala více jak 18 let v těžkém průmyslu na jednom pracovišti a teď když chci jít k lékaři musím dobře zvažovat jestli jít nebo ne ,víte podle úřadu mě má živit manžel ale on nemůže zato že mě nikde nechtějí zaměstnat myslím že hlavně k vůli věku a taky že nemám praxi a zkušenosti já to docela chápu ale nemohu chtít po manželovi aby mě do nekonečna živil a jedna věc je někoho živit a druhá věc je platit další věci jako poplatky u lékaře za léky a předpis a tito nepříspůsobivý nehradí nic myslím že jste v jádru dobrý člověk že poukazujete na tento neustálý problém kterým se nikdo nezabývá tady by se ušetřilo peněz vyhazují se oknem zbytečně vždyť si to ti lidé nezaslouží

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.07.2013 15:01:44 - Otto Chaloupka
Naprosto s Vámi souhlasím, je to nevyrovnané a nespravedlivé. Mnou připravované změny zákonů se tímto problémem taktéž zabývají.