ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,44. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.05.2013 10:55:12 - dodo13

ZÁKAZ SNIŽOVÁNÍ DANÍ

Cituji z článku pana Bárty, kterému nemohu uvěřit a rád bych vás tak požádala o vysvětlení, respektive potvrzení či vyvrácení jeho slov: ,, ČSSD přišla na jednání s prostou logikou. Stanovíme ultimátní podmínky, které pravicová vláda nebude moci přijmout. Nejabsurdnější byl požadavek na ZÁKAZ SNIŽOVÁNÍ DANÍ. Ano, čtete správně, ústava měla snižování daní na příště jednoduše zakázat“ ….. ,,Nečas s Kalouskem se však rozhodli přistoupit na cokoli. A všechny návrhy Sobotkovi odsouhlasili (tedy až na obnovení zdanění dividend)“. Je to pravda? Děkuji

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.05.2013 15:06:23 - Jaroslav Eček
Dobrý den,
Vaše informace je pro mě samozřejmě znepokojující. Rád bych se Vás zeptal z jakého tiskového zdroje jste informace čerpal? V této chvíli však nemám takové informace, že by pan premiér Nečas a pan ministr Kalousek přistoupili na cokoli a tedy panu Sobotkovi všechny návrhy odsouhlasili. Osobně se mi to ani nezdá reálné.
Hezký den
Jaroslav Eček