Ing. František Laudát

Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.04.2011 10:24:32 - anynka

Vlastní klub

Pane poslanče, myslím, že máte pravdu nebrat přeběhlíky, přesto, je vám z véček někdo svým přístupem k řešení aktuálních otázek natolik sympatický, že byste udělal výjimku? anna

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.04.2011 10:45:52 - Ing. František Laudát
 Dobrý den,   zatím jsem neměl dostatek příležitostí poznat hlouběji názory poslanců VV. Nicméně již po několika týdnech jsem opakovaně říkal, že sympaticky a věcně vystupoval na Kontrolním výboru pan Škárka. Dobře jsem rovněž vycházel s panem Babákem. Z ostatních znám již jen pana Skokana (ještě z ODS). Pan Bárta se ke mně choval korektně, ale s některými jeho představami o dopravních otázkách jsem měl velký problém. Ale přesto trvám na tom, že nechceme rozšiřovat klub TOP 09 o nové členy. Pokud od VV odejde větší počet poslanců, ať si založí vlastní klub, který se může ucházet o spolupráci se stávajícími stranami. I tak to bude problematické, ale za dané situace asi nejkorektnější řešení.
František Laudát