Ing. Jiří Petrů

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.06.2013 16:23:24 - Oldik55

Politici

Jste ještě poslanci volení lidem a nebo nadřazená rasa?To co se děje mně velmi štve.
V 89 jsem věřil že už se nic takového nemůže stát.Kde byli před revolucí tito pánové kteří nám teď vládnou?Osobně jsem nebyl v KSČ.Můžete mi nějak odpovědět?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.06.2013 23:45:03 - Ing. Jiří Petrů

Pěkný večer. Velmi rozumím podstatě vašeho e-mailu. Ač opoziční politik, cítím to podobně. Víte, byl jsem celkem 12 let ve vedení města Valtice, 8 let jako starosta. Každý rok jsem byl schopen podívat se zpět a vidět svoji práci. Nová ulice, hasičská zbrojnice, školní jídelna, opravený kostel, opravené městské hradby atd., byl vidět výsledek práce, který nabíjí energií k další práci. Sice hodně úsilí, hlavně na malém městě, velká osobní odpovědnost, ale na druhé straně také zřetelný výsledek. Dnes jsou mnohdy projednávány legislativní návrhy, které jsou protlačovány za každou cenu, bez řádného projednání, ve zkrácených lhůtách a pod tlakem různých lobistických skupin. Výsledek je nasnadě. Zákony, které nemohou mít dlouhého trvání. Když se ohlédnete zpět, víte, že musí dojít ke změně. Pokud si občané vyhodnotí předvolební sliby politických stran koaliční vlády v roce 2010 a skutečnost v roce 2013, musí být velmi zklamáni. Není to dobrý pocit, ani pro opozičního politika, když nemáte možnost věci změnit, když víte, že jsou špatné, že nejsou ve prospěch lidí. Současná politická situace rozkrývá občanům skutečnost o zástupcích, které si zvolili. Osobně mohu slíbit svou podporu realizaci nových voleb, v co možná nejkratším termínu tak, aby nám občané mohli vystavit účet za naše počínání. Zdraví Jiří Petrů