Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.06.2013 21:54:33 - Votýpková Věra

Dostavba Temelína

Chci se zeptat prostřednictvím PL co je pravdy na tom, že toto vše je puč ze strany státních zástupců a PČR,týká se vše Temelína a jestliže se dostane k moci ČSSD tak to mají amíci v kapse,ptám se proč jim lezem do zadku a v amících není nic dobrého. Slované patří ke Slovanům a proto si přeji a nejen já aby Temelín dosavěli Rusové. Z USA nevěští nic dobrého chtějí obsadit střední Evropu ovládat nás. Myslím,že jste inteligentní odpovězte mi na otázku jak vidíte Temelín z amíků jde jen strach. Věra Votýpková

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.07.2013 19:52:48 - Ing. Miloš Zeman
Dobrý den, nic v kapse nemá v tuto chvíli ani jedna ze stran, co se týče dostavby Temelína. Bude opravdu záležet na výhodnosti jednotlivých nabídek vůči České republice. Stejně tak mohu říci, že o žádný puč se nejedná. Konspirační teorie jsou sice v Česku běžné, ale jednalo se o standartní postup vyšetřování, které mělo začít mnohem dříve, ale zaplať Pán Bůh, že začaly teď.