Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.06.2013 11:04:42 - ring

Dodat lidem odvahu a vizi

Pane prezidente, chápu, jak složitá je současná politická situace. Nicméně ve všech těch půtkách chybí něco jako lidský rozměr. Aby to politické hemžení k něčemu bylo, měli by lidé dostat jasnou zprávu o tom, k čemu nová politická reprezentace směřuje. Lidé by rádi slyšely od autority jako je prezident povzbuzení , ujištění, že se chce využívat veškerý lidský potenciál národa, informaci o tom, jaké obecné směřování (bez politických keců) se tu sleduje. Říci něco o českých rukou, českém umu, českých talentech a o způsobu, jak to všechno využít pro české lidi, a dnes už i pro evropské lidi.A takové poselství nemůže udělat a proslovit nějaký čudla, to musí být autorita, ať už uctívaná, nebo pomlouvaná, ale autorita, a tou jste teď Vy. Tak nepromarněte tuto příležitost.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.08.2013 11:33:46 - Ing. Miloš Zeman
Dobrý den, o takovém povzbuzení jsem mluvil již ve svém inauguračním projevu a budu o něm znovu mluvit 28. října při udělování státních vyznamenání všem těm, kdo dali lidem radost nebo práci.