Mgr. Marta Semelová

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.06.2013 11:14:13 - Renata

Souhlasím s Vámi.

je člověk, který podle mne, nezvládl ani komunikaci obvodů v Praze v době povodní, kamarád přijel z Benešova pomáhat, na Magistrátu mu řekli, že pomocníků už mají dost, přijel ke mně celý rozzlobený, ale než dopil kávu, zavoláním na mobil ho poslali do Bohnic pomáhat - tak co si o tom myslet? Víte kolik lidí, kteří pomoci chtěli a to naprosto nezištně, jste odradil? Nepovažuji nově zvoleného primátora za člověka, který Praze nějak prospěje.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.07.2013 11:23:54 - Mgr. Marta Semelová

 Bude pokračovat pravicová politika pod vedením obviněného primátora, jehož TOP 09 společně s ODS byla u všeho, co jsme na každém jednání kritizovali – neřešení hlavních problémů města, odmítání názorů a návrhů opozice, občanů i odborníků, situace v dopravním podniku, změny v linkách a trasách tramvají a autobusů bez ohledu na výtky městských částí, opencard, tunel Blanka, ústřední čistírna odpadních vod, protlačování znovuobnovení Mariánského sloupu, chybná privatizace bytů atd. Klub KSČM proto nového primátora nevolil a divím se, že zastupitelé za ČSSD ho podpořili výměnou za posty uvolněných předsedů výborů a členství v dozorčích radách.