Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.06.2013 15:25:07 - Ekofilosof a pedagog

Ekologická ekonomie(ka) a ekologicky udržitelný vývoj

Dobrý den, pane prezidente,
nejprve poděkování za zahájení politické a ekonomické "deratizace" společnosti a vlády od politiků pravice a jiných trhovců, tedy od lidí bez komplexní inteligence (zejména s absencí sociálního a environmentálního rozměru), v současném případě, pokud mají tito bezduší konzumenti, moc, jde o psychopaty a sociopaty atd., jak nedávno potvrdili i věhlasní psychologové a psychiatři. . Jistě bude tato bohulibá aktivita Vaše, Policie ČR, některých odvážných soudců a obecně, politické levice, pokračovat i v jiných směrech nutné sebeobrany lidu a nastavení pokroku naší země.

Dotaz: mnoho let se zabývám otázkou ekologické udržitelnosti vývoje (harmonizace environmentální - participativně ekonomické - sociální a kulturní sféry individuálního i veřejného života a světa)a v souvislostí s tím jsem byl mezi prvními, kteří se pokusili principiálně vytvořit základní koncept pro ekologickou netržní ekonomiku. Myslíte,že jste ochoten a schopen akceptovat tuto alternativu?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.08.2013 17:48:38 - Ing. Miloš Zeman
Dobrý den, bohužel nedokážu na tuto otázku odpovědět, jelikož návrh Vašeho konceptu neznám.