Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.06.2013 23:33:18 - jaroll

maturity?

Vážený pane prezidente,dovolte mi napsat postřeh ohledně státních maturit.Určitě to asi není otázka na Vás,ale ohledně úspor.Dříve český(čekoslovenský) rozhlas v celé republice vysílal maturitní otázky ve stejnou dobu pro všechny maturanty.Určitě těch cca 10min vysílání nestálo ty šílené miliony co dnes.Jsem jen člověk z "lidu" a nechápavě kroutím hlavou nad tím kdo se v období maturit každý rok docela slušně napakuje. Určitě nejsem sám kdo toto vnímá jako zbytečnost která stojí tolik peněz které by se daly využít efektivněji.
Omlouvám se za svoji troufalost,ale neodolal jsem nevyužít možnost napsat prezidentovi své země.Držím Vám palce jako obyčejný člověk z "lidu" a jako většina našich občanů jsem rád že "nečasova" zkorumpovaná vláda už zavírá dveře svých kanceláři z venku.
Jaromír Olejník

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.08.2013 12:00:42 - Ing. Miloš Zeman
Dobrý den, celkové výdaje na desetiletou přípravu státních maturit nebyly v řádech milionů, ale přibližně v řádu dvou miliard korun. Vyšel z toho zmetek, na kterém se dobře přiživovalo několik institucí a řada jednotlivců. Návrat k původnímu systému, který zmiňujete, vřele doporučuji.