Mgr. Marta Semelová

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.07.2013 12:15:11 - Řehoř

Máte pravdu

nechápu vše so se zde děje.Dříve se komunistům vyčítalo,že nám berou svobodu,ale co se dnes děje nemá nic společného se svobodou.Jen se podívejte co se stalo v Duchcově,co se stalo v Budějicích,ale na vině je současná vláda a jakým způsobem se vede.Neříkám,že je vše v pořádku,ale zřizovat tzv gheta a pod.nepřispívá k ničemu.Dřív tyto problémy byly také,ale nějak když třeba Okamura řekne,že by měli mít vlastní stát.tak to jen rozbouří vody.Tito lidé jsou tu také doma,ale to že nemají práci,není vždy jen jejich vina.Tzv bílí jak se nám říká,jsou mnohdy mnohem horší.Ano není práce a tak se množí násilí a mladí hledají zástupnou zábavu a nakonec primátor řekne,že to nemohl tušit.Potom je to špatný člověk ve vedení města a měl by odstoupit.Děkuji za odpověď

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.07.2013 9:22:35 - Mgr. Marta Semelová

 Tehdy byla povinnost i právo pracovat a společnost pracovní místa musela také poskytnout. Sociálně ekonomické příčiny dnešního stavu jsou v kapitalismu samém. Nespokojenosti a problémů pak zneužívají různé neonacistické skupiny k prosazování svých zájmů. Jak to může skončit, víme z historie. Jediné řešení je změna systému.