Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.07.2013 9:20:45 - elficek

Jak dál s tímto státem?

Dobrý den,nejsem odborník ani přes politiku a ani přes finančnictví ale sleduji toto dění v našem státě a co se zde děje.Vzhledem k tomu že Václav Klaus a jim podobní rozprodali většinu státního majetku který vydělával do státní kasy peníze,musí se tudíž tyto peníze někde brát a to znamená že na nás lidech.Jak dlouho tito lidé budou ochotni snášet přísloví že bohatí bohatnou a chudí chudnou?Pro normální občany s příjmem 8 000,- kč je naprosto nemožné vyjít.Nemyslíte si že to co tady momentálně předvádíte je pouze už jen konečné divadlo a vy všichni chcete vysát ten zbytek který tam ještě zůstal zahalující se do rádoby charitativních sponzorských darů aby jste vypadali o něco lépe a vaše ovce vás volili a ještě Vás oslavovali?V těchto věcech já Vás mám přečtené aby Vás ovce volili tak musíte vypadat o něco lépe než dosavadní strana.Tento stát je v koncích a nepomůže mu již nic jiného jen pouze znárodňování nakradeného majetku a nebo nedej bože další válka.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.08.2013 10:47:35 - Ing. Miloš Zeman
Dobrý den, musím s Vámi nesouhlasit. Jediným řešením je přijetí zákona o prokázání původu příjmů a majetku včetně možnosti zabavení nelegálně získaného majetku. To je jediná šance, jak získat peníze do státního rozpočtu zpět a zamezit dalším zlodějnám. Bez tohoto zákona se nepohneme z místa.