Mgr. Michaela Marksová

  • SOCDEM
  • Hlavní město Praha
  • místostarostka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,87. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.07.2013 17:13:47 - milepola

Základní nepodmíněný příjem, nový ekonomicko morální systém.

Dobrý den, paní Marksová-Tominová.
CITUJI: " Zoufalá sociální politika vlády, která byla postavena na plošných škrtech a má za následek, že se ještě více rozevřely pomyslné nůžky mezi majetnými a nemajetnými. Ti dříve chudí jsou nyní ještě chudší, ostatní chudnou též a svůj hněv často obrací ke svým spoluobčanům, kteří jsou ještě více závislí na pomoci státu. Jestliže se situace v sociálně vyloučených lokalitách neřeší, dochází ke zvyšování kriminality jak v nich, tak v jejich okolí. " Konec citace.
Na mém blogu podporuji systém Základního příjmu. Petice za toto uspořádání běží již směle napříč Evropou, v ČR o ní víme o tři měsíce později. Jak jinak! Politici mlčí, domysleme si proč...Jakmile pochopíte z filmu Švýcarské produkce oč jde a jeho pozitivním stránkám porozumíte, budete ochotná informovat poslance, že zde je smysluplné pokrokové řešení stavu, který jste věrohodně popsala? Děkuji. Milena Poláková.
ODKAZ: http://milenapolakova.blog.idnes.cz/clanok.asp

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.