Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.07.2013 18:04:00 - CONAN

DEMOKRACIE

Pane Zemane téměř celý národ je znechucen a rozčarován co se v naší zemi děje..Byli jsme hrdi na to,že jsme Češi a co nám zbylo z vládnutí od roku 1989..žádné pozitivní vyhlídky,vládne tady nekontrolovaně mafie,která manipuluje jak s vládou,tak s politiky.Nastavily se pravidla neslučitelná s normálním a důstojným žitím a zákony platí jenom pro obyčejné lidi.Vládnou nám lumpové,kteří mají jistotu,že je nikdo nepotrestá a obyčejní lidi jsou diskriminováni v podobě nespravedlivých exekucí,špatnou sociální politikou,arogatním a diletantským vládnutím bezcharakterních osob,kteří už měli být potrestáni.Z referenda mají strach,protože by to byl jejich konec a rozhodovali by občani a nebyla by tady taková byrokracie..je to horší jak za vlády komunistů hodně ůředníků a razítka...korupce státní zastupitelství vs justice ..myslím,že náklady na referendum by nebyly až tak vysoké naproti tomu co se ukradlo.DEMOKRACIE v této zemi neexistuje a je to totální morální ůpadek..

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.08.2013 12:36:27 - Ing. Miloš Zeman
Dobrý den, pevně věřím, že v lidé v příštích volbách si zvolí takovou politickou reprezentaci, která dokáže prosadit zásadní reformy, jako například změnu volebního zákona, kam patří i zákon o referendech, který dlouhodobě prosazuji, prosazení zákona o prokázání původu příjmů a majetku včetně možnosti zabavení nelegálně získaného a mnohé další kroky, které zajistí obyvatelstvu ČR ty nejlepší možné a především rovné podmínky pro život.