Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.07.2013 22:33:41 - Pokora

Chování našich zákonodárců č.1

Vážený pane prezidente ptám se Vás, zda je ve Vaší moci sdělit našim "váženým" pánům poslancům, jak by se měli chovat a vykonávat funkci v PS, za kterou berou nemalý peníz.
Chování našich "vážených" v PS je na pováženou, když vidíme jaký zájem tito projevují o to, co se právě v PS projednává .
Před zahájením schůze nám paní Němcová vždy řadu těch, kteří se vůbec nehodlali dostavit omlouvá, ať již z důvodů osobních či jiných
a ti, kteří v PS náhodou zůstanou , z jejich chování -kdy se čtou noviny, telefonuje se, sleduje počítač, pojídá se, vidíme zcela zřetelný nezájem o to, co se právě projednává.
Dále vidíme poslance-cestovatele, jejichž židle zůstávají většinou prázdné, protože si odchází a přichází,-ať již k baru, či kamkoli,-jak se jim zrovna zachce.
A když pak došlo ke hlasování, musela je paní Němcová svolávat zvonkem jako nějaká školnice. Je proto logické, že tito poslanci, kteří se takto v pracovní době chovají , pak ani neví, pro co zvedli ruku. -pokračování-

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.08.2013 12:16:03 - Ing. Miloš Zeman
Dobrý den, můžete s tím něco udělat Vy jako volič a jako občan, když půjdete k volbám a budete volit takové osobnosti, které Vás svým chováním přesvědčí o tom, že jsou hodni toho, aby jste jim dal právě svůj hlas.