Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.07.2013 14:20:50 - Renata

Vážený pane prezidente

Volila jsem Vás proto, že jsem Vám věřila a věřila jsem i tomu, s čím jste do funkce šel. Budu tu pro vás pro všechny. Za nás všechny jste použil svých pravomocí a odstavil zkompromitované politiky. Prosím Vás, můžete rozpustit i Poslaneckou sněmovnu, jestliže tam zkouší pomocí nikým nevolené strany, omezit Vaše pravomoci, je na čase jim ukázat, že těchto pravomocí dokážete využít - vládu jste obsadil opravdu výborně - odborníky. Je zajímavé, že pan Kalousek nepodpoří rozpočet i kdyby byl stejný, jako ho podal on sám. Vždyť to je řeč rozmazleného děcka a ne politika, ukončete, prosím, tu trapnou agonii. Lidé už jsou tak otrávení, že takový konec odstupující vlády je pobuřuje víc a víc. Věřím Vám, že se rozhodnete zase správně, abychom už konečně mohli začít věřit, že prezident je skutečně hlavou státu a nás všech. Děkuji Vám za to, že tam jste a budete
Renata Hašková

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.08.2013 13:29:14 - Ing. Miloš Zeman
Dobrý den, rozpuštění Sněmovny nespadá do mých kompetencí. Tuto kompetenci má pouze a jen samotná Poslanecká Sněmovna. Nyní to vypadá, že k tomuto kroku opravdu dojde. Přeji Vám hezký den.