Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.07.2013 23:58:44 - Krutas

literatura sci-fi

dobrý den pane presidente,
jestliže jste čtenářem sci-fi, znáte českého spisovatele Jiřího kulhánka? Ten již před deseti lety předpověděl občanskou válku v čr mezi majoritou a cikány. Vlastně předpověděl občanskou válku, ke které, jak se zdá směřujeme kvůli protěžování "naší" cikánské menšiny. Jak se prosím budete snažit tuto situaci řešit. Děkuji, Kraml

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.08.2013 13:31:26 - Ing. Miloš Zeman
Dobrý den, za prvé Jiřího Kulhánka neznám, i když si myslím, že znám velkou většinu českých autorů sci-fi. Za druhé, neprobíhá zde žádná občanská válka, kdybyste se zabýval historií, zjistil byste, že občanská válka probíhala například ve Španělsku a to, co probíhá u nás, jako občasný konflikt například ve Šluknovském výběžku nebo nedávno v Českých Budějovicích, se s občanskou válkou nedá srovnávat. Nicméně i tak odpovídám na Vaši základní otázku. Myslím si, že všichni mají povinnost pracovat a sociální dávky nemají dostávat ti, kteří odmítnou pracovní místo, i když je jim práce nabízena.