Doc. RNDr. Anna Putnová, Ph. D. MBA

  • TOP 09
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.07.2013 12:17:22 - Mrakovic

RE: Hájíte všechny zvyklosti ?

Dobrý den, ano jako správný politik v ČR, neodpovídáte na na nepříjemné (slušné) otázky. Nesouhlasíte s rozpuštěním sněmovny a nepřipustíte si, že v očích veřejnosti jste je hodně zklamali. Ale to je naše zvyklost. Bývalý premiér, který jako osobnost selhal, vláda složená z neparlamentních stran (LIDEM se neúčastnila voleb). Záchrana vlády tím, že tři poslanci porušili slib voličům, parlament přeběhlíků je také samozřejmě zvyklost. Je škoda, že pravicová uskupení pouze dokazují, že platy do konce volebního období jsou prioritou a říkají tomu ústavní zvyklost. Ano, tohle hájíte. Ano přiznání odpovědnosti za stav není u nás zvyklost.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

18.07.2013 15:19:49 - Doc. RNDr. Anna Putnová, Ph. D. MBA
Vážený pane Mrakoviči,
musím se ohradit vůči Vaší výtce, že neodpovídám na dotazy. Naopak snažím se velmi zodpovědně odpovídat na dotazy, které jsou mně doručeny poštou, emailem či na facebooku. Rozpuštění sněmovny považuji za špatné řešení, ke kterému jsem se mimo jiné vyjádřila na svém osobním blogu, na který Vás tímto odkazuji: http://www.putnova.cz/parlamentni-kukatko/
S podzravem
Anna Putnová