Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.07.2013 22:04:55 - Sokol

DÍKY PANE PREZIDENTE.

Vážený pane prezidente,chtěl bych Vám poděkovat za odpověď na můj dotaz,nebo spíše mé přání aby jste nesedl na lep korupčníkům ODS,TOP 01,LIDEM. Vaše odpověď zněla,že právě proto jste jmenoval Rusnokovu vládu.Doufám a jistě nebudu sám,že tahle vláda alespoň z části napraví, to co zničila vláda minulá,tím myslím důvěru lidí v politiku a spravedlnost. Po shlédnutí dnešní debaty v PS o rozpuštění PS mám pocit,že tahle důvěra lidí a spravedlnost se nenávratně rozplynula. To co předvedli páni poslanci a poslankyně hlavně z ODS,TOP 01,LIDEM se dá nazvat jen hanebným korytářským cirkusem. Mám na to jen jediný názor a ten je: Předčasné volby. Jinak pane prezidente držíme Vám upřímně palce k úspěšnému dokončení Vaší odvážné práce,pokud možno pro většinu obyvatel našeho národa.Tady se zase ukazuje pravdivé rčení: Nenarodil se člověk ten,aby se zavděčil lidem všem. Zdraví Vás Vratislav.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.08.2013 16:24:00 - Ing. Miloš Zeman
Dobrý den, velice Vám děkuji. Jasně jsem uvedl při jmenování Jiřího Rusnoka premiérem, že jedinou cestou k předčasným volbám je jmenování vlády odborníků. V nejbližších dnech sdělím veřejně své rozhodnutí týkající se předčasných voleb.