Doc. RNDr. Anna Putnová, Ph. D. MBA

  • TOP 09
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.07.2013 15:13:46 - Mrakovic

Zvláštní výklad

Autor až tak nenaznačuje, že má jiný názor a už vůbec ne, jak by se sněmovna měla chovat. Také to není až tak o nesouhlasu, jen mě zajímal opravdu názor, ne partajní usnesení. Argumenty byly vcelku skutečné, počet hlasů se nedá zpochybnit. 3 důvod ale opravdu nemohu sdílet, protože KSČM nemusí dělat prakticky nic, ani bojovat o moc, protože chování tzv. koalice si podřezává větev. Ti kteří dřív moralizovali o Zemanově hulvátství a porušování ducha ústavy, se vzájemně častují o personální vyprahlosti, vůdčí síle pravice a sprostých nadávek na justici a snahu řešit korupci. ODS, TOP-09 a LIDEM už nemluví o voličích, mluví jen o svých postech. A to 101 ? Ano dle zákona je to většina, ale vzhledem k jednání našich poslanců je to stále třaskavá nestabilní směs. Nemohou za to KSČM, levice, střed nebo hloupost voličů. Opravdu mě mrzí že to prohráváte, ale vlastní vinou a politickou neschopností a netolerancí. A také mě mrzí, že jste se ani nesnažila mě o něčem přesvědčit. Možná v tom to je.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.08.2013 13:33:30 - Doc. RNDr. Anna Putnová, Ph. D. MBA
Vážený pane Mrakoviči,

ve Sněmovně je třeba hledat takou většinu, jaká je k dispozici. Jistě by bylo přáním všech koaličních politiků i přáním mým, aby taková většina byla jasnější. Není. Avšak to není samo o sobě důvod k jejímu vyloučení. Je mně líto, že o tom, že minulá vláda byla nejlepším řešením a maximem možného Vás nepřesvědčily její kroky, popřípadě alespoň činnost Poslanecké sněmovny. Alespoň ve výboru, jemuž předsedám, poslanci odvedli svou práci řádně a pečlivě. Nedomnívám se nyní, že by Vás jakákoli slova mohla přesvědčit lépe.

S přátelským pozdravem

Anna Putnová