Mgr. Karolína Peake

  • LIDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,76. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.07.2013 23:02:52 - A jéje

Paní Karolíno.

Přečetl jsem si odpovědi i dotazy na Vaši osobu i Vaši činnost v parlamentu. Opravdu se domníváte, že Vámi založená strana v parlamentu má legitimitu? Nemluvím o Vašem mandátu, ale o straně, která byla založena stejným způsobem jako TOP 09. Je nepochopitelné, že se návrhy zákonů schvalují za podpory této strany a dokonce člen této strany se stal ministrem. Nebýt pochybného založení této strany, tak by nemohla vzniknout situace, ve které se tento stát nachází. Opravdu jste pro tento stát a jeho občany udělala vše dle poslaneckého slibu? Proč tedy bojujete proti lidem a neumožníte jim předčasné volby? Nebo snad lid s malým "L" není ten, za který bojujete?
Děkuji Vám za Váš čas a případně i za jasnou a srozumitelnou odpověď.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.07.2013 22:15:38 - Mgr. Karolína Peake
Dobrý den, strana LIDEM – liberální demokraté má řádnou legitimitu. Ano, nikdy jsem se nezpronevěřila poslaneckému slibu. Předčasné volby nic nevyřeší. Jen opět zatíží finančně stát.