Mgr. Karolína Peake

  • LIDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,76. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

30.07.2013 6:14:44 - chill

Co vyřeší předčasné volby?

Paní Peake, v jedné ze svých posledních odpovědí jste uvedla, že předčasné volby nic neřeší, jen finančně zatíží stát. NENÍ TO PRAVDA. Pro lepší budoucnost ČR je nutné, aby se do vedení státu dostali lidé, kteří jsou fundovaní, mají zkušenosti, něco umí, vychází z určité životní a pracovní praxe, prostě lidé jako je např. Jiří Rusnok (fundovaný ekonom, člověk s praxí a rozhledem), tedy nikoli kariérní politici, kteří si hrají na odborníky a přitom jde pod jejich vládou stát do kopru (tedy opravdový konec např. různým chemiků na financích, doktorům na průmyslu, apod.) A v neposlední řadě jde o to co nejrychleji pročistit PS od lidí jako jste Vy a Vám podobní, tedy lidé bez páteře, lidé, kteří obchodují mandáty od voličů podle toho, co je pro ně (nikoliv pro ty občany, od nichž ten mandát mají svěřen) zrovna výhodnější. Takže in total jde o mnohem kvalitnější lidi ve vedení státu a mnohem akceschopnější a pro občany důvěryhodnější Poslaneckou sněmovnu prostou přeběhlíků a leváků!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

31.07.2013 14:05:45 - Mgr. Karolína Peake
Dobrý den, 
každý z občanů má svůj vlastní názor, že s ním musíme všichni souhlasit. Toto se týká i Vašeho názoru. Hodnotíte věci a politiky, o kterých toho mnoho nevíte a zcela podléháte subjektivním pocitům. 
Hezký den