Otto Chaloupka

  • Republika
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.08.2013 9:11:55 - Peta.kosub

Jiný pohled

Dobrý den, nesouhlasím s tím, že většina rómské polečnosti chce zneužívat dávky. Pokud by jste na jeden den se stal rómem a chtěl normálně fungovat a zečlenit se do společnosti...myslím si, že Váš náhled by se rázem změnil. Jako slušný, vzdělaný Róm nemáte šanci sehnat práci...když pošlete životopis na nějaké místo, tak si vás pozvou na pohovor..protože podle životopisu jste člověk na svém místě. Po otevření dveří se na Vás koukají a jako by jste byl z jiné planety a hned se vás ptají co chcete. Tak jim odpovíte, že jste ten a ten a že jste byl pozván na pohovor. Po pár minutách Vám řeknou, že se ozvou...samozřejmě, že neozvou. Když Vás to potká po 10ti pohovorech..ztrácíte smysl vůbec být prospěšný pro tuto společnost. Jediná možnost jak přežít je jít na socku. Přál bych si aby každý čech si zkusil být aspoň jeden den být RÓMEM. Mluvit Rómech, že jsou paraziti je hlopé! Proč města nevyužívají nezaměstnaných ŕómů k úklidu a dalších prospěšných prací?

Přeji mnoho štěstí.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.08.2013 17:11:07 - Otto Chaloupka
 Práci dnes shání spoustu lidí, netýká se to jen Romů. Pravdou je, že to Romové mohou mít těžší díky předsudkům, které ve společnosti jsou. To nepopírám. Ale je nutné se zamyslet, z čeho tyto předsudky pochází. Když vám v prodejně zeleniny desetkrát po sobě prodají shnilá jablka, nepředpokládám, že po jedenácté si pro jablka půjdete do té stejné prodejny. Budete očekávat, že svoji pošramocenou reputaci si prodejna bude snažit zlepšit svým vlastním přičiněním.