Prof. Ing. Václav Klaus, CSc

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,25. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.08.2013 12:43:08 - Skygger

Pravda

Vždy jsem vám věřil a mám pochopení pro vaše plány, kdy jste několikrát zachránil ekonomickou situaci v ČR a dle mě jste politický expert na čemž se schodují všechny země.. Bohužel máte smůlu, že jste Český politik a Češi jsou z většiny socialistický a komunistický hlupáci, kteří pouze věří tomu...Co nabídne více..
Zkrátka to jsou ti socialisté, kteří věří té socialistické smyšlené budoucnosti, kde všichni budou mít hory peněz, i když naše ekonomika má aktualně problémy, takže je blbost rozdávat.
..Bez vás by byli dneska věznice přeplněné vězněmi, kteří udělali pouhé blbosti a též by se řešili nekonečné soudní případy.. Vše stojí peníze, ale socialismus umí vše krásně překroutit, že jste vyšel z toho všeho jako špatný člověk.
Též Eura by jsme tu měli a to, kdyby jste do toho silně nezasáhl.. Bohužel lidi chtěli dříve Eura a to, že dnes již nechtějí je nezajímá a jste pro ně nadále nějaký zloděj, což je kravina..
Hodně štěstí přeji a doufám, že lidé si to co nejdříve uvědomí.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.