JUDr. Vít Bárta

  • VV
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,33. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.08.2013 14:52:23 - Ina Bělská

Podpora Rusnokově vládě je ostudná!

Pane poslanče, přes veškeré vaše nonsensy, vždycky jsem se Vás a Vaší vize zastávala. Nyní mám dotaz, proč chcete podpořit vládu Rusnoka?
Jen kvůli jejímu programu, nebo Vám to někdo blízký MZ (Benešová) dala úkolem, jinak že by Vás a Škárku opět skřípli? Uvědomujete si, co svým hlasováním o důvěře způsobíte? Bude to konec parlamentní demokracie v tomto státě a nástup silného prezidentského systému! To chcete? Můžu Vám říci, že většina občanů opravdu ne, i kdyby byl program této lokajské vlády jakýkoliv! Zvažte ještě dobře rozhodnutí celé Vaší strany a postavte se zvůli! Děkuji já, i www stránka Žádáme jasnou a srozumitelnou ústavu a její příznivci!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.08.2013 13:11:12 - JUDr. Vít Bárta
 Dobrý den, Ino, podle několika průzkumů je většina lidí pro Rusnoka viz zde. http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/zpravy/rusnok-ma-u-lidi-nadpolovicni-duveru-vyslysi-hlas-lidu-poslanci/ a pan premiér nám na poslaneckém klubu dal několik záruk, jak zahýbat s konkrétními věcmi. viz zde  http://vitbarta.cz/vize-vv/1804-vv-podpori-rusnokovu-vladu.htm#.UgIuVJKGEYI
Kroky prezidenta Zemana podle mého nejsou protiústavní , koneckonců stejně činil prezident Havel i Klaus,