Mgr. Karolína Peake

  • LIDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,76. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.08.2013 6:51:21 - Tomáš Marný

Z jiného pohledu

Ne, že bych Vás jako politika zrovna miloval, ale přečetl jsem si důvody vystoupení členů LIDEM na krajské úrovni a když jsem si je dal do souvislosti s náznaky určitého nesouladu mezi Vámi a zbytkem poslanců LIDEM přinejmenším od vytvoření tzv. stojedničky (nicméně jeden zposlanců, jehož jméno si nepamatuji v rozhovoru pro ČT přiznal, že se Vaše názory různily již od jmenování ministryní obrany), pak se nemohu zbavit dojmu, že všechno je opět jinak, než se zdá. Začal jsem spekulovat o tom, zda jste víceméně nehrála roli jakéhosi hromosvodu, který sváděl rozhořčení veřejnosti nad účinkováním nikým nevolené strany v parlamentu. Že jste se snažila být loajální ke svým stranickým kolegům a pak to za ně schytávala ze všech stran. Nějak mi k tomu všeobecnému názoru na Vás nesedí, že se za Vás víceméně postavili někteří straníci na krajské úrovni. Možná se mýlím, ale občas mám takové úlety, kdy se snažím o pohled na věc z jiného úhlu.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.08.2013 16:41:44 - Mgr. Karolína Peake
 Dobrý den, 
možná je ve Vašich slovech kus pravdy. Mám v povaze být vždy přímá a snad i trochu paličatá. A jak vidíte, schytávám to i dál.
Karolína Peake