Jaroslav Foldyna

  • SPD
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,87. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.08.2013 13:55:50 - kolumbus

předčasné volby

Pane poslanče, budete kandidovat v předčasných volbách? Jaký očekáváte výsledek pro ČSSD pokud budou volby již v říjnu? Sociální demokracie by pak měla ve Parlamentu převahu. Jaké nejpodstatnější zákony se budete snažit prosadit,které by jinak narážely na nedostatečný počet hlasů? Budete se snažit například změny i nějaké ústavní zákony? A co zákony Nečasovy vlády, jak se k nim postavíte? Slibovali jste zrušení církevních restitucí...A poslední otázka by mě zajímala, jak řeklo vedení, daně nesnížíte, můžete ale slíbit, že je nezvýšíte? Děkuji za odpovědi

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.08.2013 13:38:00 - Jaroslav Foldyna
Vážený Kolumbe,

kandidovat v předčasných volbách budu a výsledek pro ČSSD předpokládám kolem 40%. Co se týká zákonů, vše je nutné probrat a pečlivě zvážit, ale především bychom měli napravit zákony, kterými byla deformována smysluplná činnost MPSV a zákony, které významně porušily hospodářskou a sociální rovnováhu v ČR. Jsem pro přezkoumání oprávněnosti výše cen energií v návaznosti na platné zákony a předpisy a pro zpřesnění zákonů o sociální potřebnosti, a to zejména v oblasti zpětné kontroly oprávněnosti poskytování dávek sociální podpory. Zvyšování daní, zejména těch nepřímých, nepřipadá v úvahu.

S pozdravem

Jaroslav Foldyna