Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.08.2013 16:35:38 - občan-tazatel

Otázka Českých Budějovic

Vážený pane Prezidente, nevím zda Vás informují stejně tak, jako nás občany informují veřejně právní média. Tady je pár odkazu na ty, kteří "NÁS", za naše daně mají chránit a jak to dělají! http://www.youtube.com/watch
http://www.youtube.com/watch
http://www.hrebenar.eu/2013/07/vozickar-z-ceskobudejovicke-demonstrace-neni-obeti-ale-agresorem/
U posledního odkazu si prosím povšimněte, jak může být nebezpečný agresor na vozíčku, kterého pacifikuje cca 10 psychicky vyrovnaných a nezaujatých policistu, a taky po prohození slečny skrze oplocení si všimněte policisty, který udeří tomfou do oblasti sleziny občana - agresora, který přišel slečně na pomoc. Jestli se vás můžu zeptat: Jak dlouho si bude muset občan ČR platit ze svých daní někoho,kdo mu za jeho peníze rozbije tlamu za to, že se mu nelíbí ti, co na daních jen parazitují a škodí okolí, ale do kasy nepřispívají? Děkují. S pozdravem Rad. Mar.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.08.2013 8:31:24 - Ing. Miloš Zeman
Dobrý den, osobně žádnou takovou zkušenost nemám. Ale s tímto dotazem se, prosím, obraťte na ministerstvo vnitra, které by mělo veškeré tyto situace posoudit.