MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA

originální osobnost, konečně,jako každý člověk
  • KDU-ČSL
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.08.2013 19:51:31 - Řehoř

Já Vás nechápu,

jednak si udělejte pořádek v časové posloupnosti a potom oblbujte lidi svými doslova žvásty.Jelikož jste ročník,který jak tvrdíte žil v nesvobodě a přestp jste v těch letech MOHL studovat.Posléze jste za komunistů,kteří vám tolik ublížili začal studovat VŠ.jinak běžte raději dělat svoji profesi neboť politiků co umí dobře lhát máme plnou sněmovnu,takže další kdo by se tam dobře zařadil.Lidi vám stejně nevěří,protože jste jen populista,který pro národ nic neudělá a stačí mě vaše nehorázné zdůvodnění vašich restitucí.Doplňte si mezery v dějinách nebo se obraťte přímo na paní Procházkovou ráda Vás o dějinách poučí.A´t se vám to líbí nebo ne,další,kdo by jen okrádal obyčejné lidi a klidně posvětí tím,že někdo někomu něco ukradl.Jinak přeji hodněštěstí pokud se do parlamentu vůbec dostanete.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.08.2013 18:22:35 - MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA
Neumíte počítat. V době komunismu jsem chodil na základní školu. V roce 1991 jsem nastoupil na střední školu a na VŠ až v roce1995-2001. To už tady panovala svoboda.Takže si raději srovnejte data a počty, tohle se učí na základce. A nebo prostě lžete. Jestli je pro vás paní Procházková zdroj historických informací, pak se ničemu nedivím. A velmi vás lituji, že musíte žít v bludech.