MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA

originální osobnost, konečně,jako každý člověk
  • KDU-ČSL
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.08.2013 14:09:55 - Martin44

Vaše dávky; VV

Dobrý den
v pořadu paní Jílkové jsem slyšel od Vás, že Vaše manželka pobírá sociální dávky, zajímá mne jestli na ně máte nárok a jaké jsou výši, dále jestli jste si to nechali posílat složenkou, na účet, anebo na sKartu. Dále mne zajímá jestli jste měli povinnost sKartu převzít a přijímat na ni, přestože nejspíš asi máte bankovní účet, tak jestli to jde tam anebo ne, kolik Vás stálo zavedení sKarty penez, starostí atd.

Dále mne zajímá účast KDUČSL ve volbách, moc šancí nemáte, to samé se dá říct od VV, SPOZ, Okamura, ANO 2011 (Babiš), všichni tak nejak oscilujete kolem 5% hranice, sem tam někdo to překoná a někdo ne, kdo překoná tak získá tak slabý mandát, že proti ODS, TOP, ČSSD stejně nic prosadit nemůže a je tam neprostupná hranice, takže mne zajímá jestli byste nechtěli dát pragmatický přístup a spojit s některými hnutími a stranami kandidátku a kandidovat najednou (nespojovat strany, pouze kandidátky), tak voliči nebudou mít strach že jim propadnou hlasy. Děkuji

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.08.2013 16:29:14 - MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA
 Pěkný den,
manželka je na rodičovské dovolené. Přesný příjem neznám, pokladnu nedržím, myslím, že je to kolem 11 tisíc. Manželce bylo při převzetí řečeno, že si S-kartu má přebrat takovým způsobem, že si to vyložila tak, že si ji má převzít. Peníze si nechává posílat na její účet. Nás s-karta stála náklady a práci státní správy, buzeraci a osobní údaje předány bez našeho souhlasu soukromému subjektu.
Výzkumy se liší, ale my dobře víme, že volby dopadají jinak, než se obecně ukládá. Volby 2006,2008,210 skončily jinak, než se čekalo.
Vytvořit určitý blok je jistě možné, ale nevidím žádný, se kterým by ideový a programový průnik byl dostatečně velký.
Jsem přesvědčen, že hlasy pro KDU-ČSL nepropadnou. Výsledky lkoňských krajských voleb a prezidentských voleb tomu napovídají.