ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,66. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.08.2013 21:52:16 - Renata

Vážená paní poslankyně

když jsem si přečetla o Vašich příspěvcích na aktivity, nepřispěla byste i tady? NRZP ČR se vinou nižší dotace a snížením podpory od sponzorů dostala do složité finanční situace, která by v budoucnu mohla ohrozit její činnost. Obracím se proto na Vás s velkou prosbou, abyste nám pomohli.NRZP ČR pořádá sbírku na podporu poradenství pro osoby se zdravotním postižením, projektu distribuce Euro klíče a na podporu legislativní činnosti Národní rady osob se zdravotním postižením ČR. V letošním roce se v nejvyšší míře ukázal negativní dopad úsporných opatření Vlády ČR. Výrazně byla snížena podpora státu neziskovým organizacím a hospodářská krize způsobila, že sponzoři nejsou ochotni v dostatečné míře sponzorovat neziskové organizace.Obracím se proto na Vás s žádostí o pomoc: uveřejněné číslo sbírkového účtu je 248896031/0300.
My na to opravdu z našich každoročně znehodnocovaných důchodů nemáme
Renata Hašková
OZP Praha

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.08.2013 11:14:38 - Lenka Kohoutová

Dobrý den, vážená paní Hašková, děkuji Vám za dotaz.

Vězte, že přispívám velmi často na aktivity, které jsou přímo zaměřeny na konkrétní pomoc slabým. Aktivity organizace NRZP jsou chvályhodné, nicméně proti mé osobě byla několikrát vedena zcela nesmyslná, lživá kampaň o tom jak jsem "napojena na finanční sektor"  (viz zde)obdobné výroky však nikdy nebyly podloženy žádným důkazem, stejně tak se mi nedostalo ani omluvy. Mou reakci najdete přímo na www.lenkakohoutova.cz .
Pokud se navíc ukáže, že pan Václav Krása bude kandidovat za KDU do Poslanecké sněmovny, pak jednoznačně porušuje to, na čem si stále stál, tedy, že jste organizací apolitickou.

Každoročně NRZP na své aktivity dostává finanční prostředky z Úřadu vlády a stejně tak z MPSV. Vážená paní Hašková, za těchto okolností nemohu přispět nejenom já sama, ale toto nedoporučím ani svému týmu, ani dalším možným sponzorům. Omlouvám se, ale věřím, že mé důvody pochopíte. Přeji Vám však vše dobré a přeji Vám, aby se NRZP podařilo dostatek finančních zdrojů nasbírat.   S úctou   LK