Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.08.2013 14:29:46 - CONANS

SKUTEČNÁ DEMOKRACIE

Pane Zemane souhlasím s Vámi o nejvyšším soudu,ale myslím si,že nejen on se řídí spravedlivými rozhodnutími.Co se tady stalo od roku 1989 ujali se moci politici,kteří nenesli žádnou odpovědnost za rozkrádání státu a tvoření špatných zákonů..voliči byli dobří akorát pro hlasy a po volbách se tvořili koalice,které si pak dělali co chtěli a tím volební programy byly jenom návnada na naivní voliči..ODS,TOP09,VV...nedávejme vinu pouze těmto stranám podíleli se všichni...Jak je vůbec možné,že amatérští diletanti lhali a kradli a 24 let žádné tresty žádná odpovědnost..Změna ŮSTAVY a REFERENDUM jsou jedinou cestou ke spravedlivé demokracii a pokud se ještě nechá ovlivnit pár naivních lidí a bude volit zloděje a lháře,tak jedině tvrdé tresty a osobní odpovědnost každého politika IMUNITA,PŘIZNÁNÍ MAJETKU napraví chyby těchto manipulovatelných ovcí.MŮžet mi odpovědět co chystáte po volbách myslím zabavení majetku zlodějům,spravedlivá sociální oblast ,omezení zbytečných arogantních ůředníků.DĚKUJI

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.09.2013 22:02:34 - Ing. Miloš Zeman
 Dobrý den, vše, co výše zmiňujete, jsou zákony a nařízení, které musí schválit vláda a Parlament. Já se osobně domnívám, že jsem již udělal v této věci mnohé. Mám tím na mysli předčasné volby. Nyní je řada na Vás, Vy máte tu možnost dát ve volbách důvěru té strany, která si myslíte, že je schopná zajistit změnu v našem státu.