RSDr. Vlastimil Balín

jednatel politického hnutí OMMO
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,51. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.08.2013 17:57:25 - rancok

Co vlastně chceš?

Vážený(dříve)Balíne.Dosti často se snažím číst Tvé články,ale poslední dobou jsem na rozpacích co vlastně chceš.Pouhá kritika všech a všeho nic nepřinese a proto když si myslíš že jsi víc schopný než ostatní,tak jim jasně nastiň jak na to aby se situace pro levici zlepšila.Doufám,že levičákem jsi doposud,nebo jsi snad také procitnul jako syn nynějšího předsedy vlády?Věř že dříve jsem si Tě více vážil.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.09.2013 20:19:02 - RSDr. Vlastimil Balín
Vážený rancoku nebo meningokoku či jak vlastně, doporučuji, chladnější hlavu a pozornější čtení při tak "častém čtení" mých článků, méně emocí a hlavně uvědomění si, že já komunikuji a odpovídám na konkrétní dotazy konkrétním lidem, tedy s jejich vlasními jmény a identitou. Na anonymy nereaguji a toto sdělení bylo vlastně vyjímkou. A jdeli skutečně o osobu, která mě zná natolik, že si dovolí mi tykat a ví, že jsem byl dříve, teď nevím, zda vážený nebo Balín, to z oslovení nebylo až tak zřejmé, pak se neboj (te) podepsat vlastním jménem. Nebo jsi (te) jeden z těch statečných komančů, co jen tak přijdou či spíše přiběhnou, plivnou, kopnou do kotníku, zasmrdí a zmizí? Hezký den, V. Balín