Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.08.2013 11:42:23 - Anonymous

Média, která šíří propagandu a dezinformují obyvatelstvo ČR.

Dobrý den, jste známý svými postoji k médiím a tak se chci zeptat, jestli nespatřujete pro náš stát nebezpečné vydávat licence třeba konkrétně na vysílání televize do ciziny??? Včera 28.9 jsme mohli na Nově ovládané USA všichni spatřit Americkou propagandu v přímém přenosu, kde nám v podstatě sdělili, že vojenský zásah proti Sýrii je nutnost. Dále nás informovali jednostranně o vývoji v Sýrii a celá reportáž se nesla v duchu jakoby Nova šířila boží pravdu a nic jiného neexistovalo, podsouvali nám hotové úvahy jako by lidi neměli vlastní rozum. Kosovo, kde byli likvidováni naši bratři Srbové Havlovi nikdy nezapomenu a dodnes se stydím za jeho schválení genocidy. Nebylo by tedy lepší aby média zůstala jen Česká? Myslím, že zrovna v USA nesmí televizní licenci vlastnit cizinec. Ovlivňování veřejného mínění a prosazování svých vlastních zájmů je pro naší zem nebezpečné nemyslíte? Nezávislá média jsou pouhou iluzí, dnes můžeme všichni vidět pro koho pracují. Předem děkuji za odpověď

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.09.2013 16:12:52 - Ing. Miloš Zeman
 Dobrý den, v případě, že máte jakékoliv pochybnosti, doporučuji obrátit se na Radu pro rozhlasové a televizní vysílání. Já osobně si řádně vybírám televizní kanál, na který se budu dívat. Doporučuji učinit to stejné. Nic jiného nám bohužel nezbývá.