Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.09.2013 10:53:32 - michal potužný

kritika vaší osoby

Dobrý den, Z čeho podle vás pramení taková kritika pravice vůči vám? Nemyslíte, že je to taky trochu tím, že nejste jako prezident zcela nadstranický, protože co si budeme nalhávat. Sociální demokrat jste vždy byl a budete, i když již nyní ne přímo jako člen ČSSD. A ještě jeden dotaz, lze kritiku vztáhnout i k přímé volbě, kdy byl poražen jejich kandidát? A myslíte si, že takovéto soupeření mezi prezidentem a části Parlamentu bude tedy nyní rutinou? Dřív to v takové míře nebylo. Způsobila to tedy i přímá volba?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.09.2013 16:03:53 - Ing. Miloš Zeman
 Dobrý den, opravdu se neodvažuji odhadnout, zda-li je kritika větší z důvodu mého politického smýšlení, či vzhledem k tomu, že jsem první prezident, který byl zvolen v přímé volbě a zda-li se jedná o kritiku větší, než kterou by měl prezident zvolen předešlým způsobem. Jednoznačně ale vím, že vzhledem k tomu, že jsem byl zvolen právě v přímé volbě, jsou mou prioritou občané ČR.