Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.09.2013 14:04:27 - Renata

Vážený pane prezidente

jsem jedna z těch, na kom se velice tvrdě podepsalo to, jak předešlá dlouhodobá vláda konala podle svého nejlepšího vědomí a svědomí. Vím, že za předešlého režimu tu takový chaos nepanoval, čímž nechci napsat, že bych někdy byla v KSČ a souhlasila se vším, co zde dělala, ale plánovalo se školství, při výstavbě končili VŠ stavební obory, při potřebě strojírenských odborníků, studovali strojařinu - dnes je spousta nezaměstnaných, jen zlomek pracuje na dohodu nebo za peníze na ruku, smlouvu o HPP podepíše AHOLD, ale před koncem zkušební doby pracovníka propustí (důvod se vždy najde), cikáni tu mají větší práva než čeští občané, odmítám je nazývat Romy - to byl hrdý kočovný národ, který nestrpěl míchání rasy a nechtěl od nikoho pomoci. jsou to nepořádní, zlí a obtěžující cikáni, kteří se nechtějí přizpůsobit. Lidem na severu Čech se žije opravdu zle, má některá strana takový bod k řešení? Ne jako to důstojné stáří... co se rozplynulo.
Renata Hašková
členka Rady seniorů ČR
OZP Praha

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.09.2013 15:57:26 - Ing. Miloš Zeman
Dobrý den, osobně Vám nebudu doporučovat jakoukoliv stranu. Ale doporučuji Vám si udělat chvilku čas a pročíst si programy všech politických stran, ale především se s jednotlivými kandidáty setkat během jejich předvolební kampaně a zeptat se jich osobně. To je jediná možnost, jak se správně rozhodnout.